infolinia: 58 690 49 49
email: biuro@tanierejsowanie.pl
telefon ikona email ikona
Social media Facebook Social media YouTube Social media Instagram
menu button
Wyszukiwarka rejsów

Polecamy rejsy

Rejs po Mozeli i Renie
Rejs rzeczny z Kolonii
statek: MS Rhein Symphonie
ikonaikonaikonaikonaikona

termin: 11.10.2022 - 18.10.2022
region: Ren
Promocja trwa do wyczerpania miejsc!
od 599 EUR/os. (8 dni)
szczegóły
Rejs Karaiby i Ameryka Środkowa z Miami
Rejs Karaiby i Ameryka Środkowa z Miami
statek: Norwegian Prima
ikonaikonaikonaikonaikona

termin: 26.11.2022 - 03.12.2022
region: Karaiby
Najnowszy statek NCL!
od 1203 EUR/os. (8 dni)
szczegóły
Fiordy Norweskie i Kopenhaga
Rejs Fiordy Norweskie i Kopenhaga z polskim pilotem
polska flaga ikona Rejs z polskim pilotem
statek: Costa Firenze
ikonaikonaikonaikonaikona

termin: 19.05.2023 - 26.05.2023
region: Fiordy Norweskie
Autokarem z Poznania!
od 799 EUR/os. (8 dni)
szczegóły

Rozsmakuj się w rejsowaniu

Rejs Oceania Cruises to niezapomniana podróż kulinarna. Wspaniałe menu kilku restauracji dostępne jest każdego dnia dla wszystkich gości.

 

Grand Dining Room

- restauracja główna dostępna na śniadanie, lunch oraz kolację

Codziennie nowe menu, obejmujące wybór co najmniej 10 przystawek, zup i sałatek oraz 10 dań głównych.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

Polo Grill

- klasyczna restauracja stekowa

Klasycznie urządzone wnętrza, śnieżnobiałe obrusy meble z ciemnego drewna i bordowe krzesła to tylko wstęp do wspaniałej uczty. Dania z wołowiny oraz soczyste dania z owoców morza, homary, czy grillowany miecznik to główne specjały restauracji Oceania Polo Grill.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

Restauracja Jacques

- z pasji do kuchni francuskiej (dostępna na statkach Marina i Riviera)

Wystrój restauracji wzorowany był na typowym francuskim Bistro. W restauracji tej odnajdziemy tradycyjny powiew Prowansji z wieloma zabytkami i działami sztuki Jacques Pépina. Każde danie danie to klasyk przygotowany według wspaniałych receptur mistrza kuchni Pepina.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

Toscana

- autentyczna kuchnia włoska

Wspaniała kuchnia włoska, znamienite przepisy kuchni toskańskiej. Wspaniałe dania serwowane na specjalnie zaprojektowanej porcelanie od Versace. Być może wieczór rozpocznie się od carpaccio z ośmiornicy z winegretem szampańskim lub tymbałem z karczocha i parmezanu z sosem z czarnej trufli. Nie zabraknie również klasycznych dań z innych regionów północnych Włoch, takich jak minestrone alla Genovese, lasagna alforno alla Bolognese czy osso buco alla Milanese.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

 

Afternoon Tea

podwieczorek to uroczyste codzienne wydarzenie o 4 po południu. Czas podwieczorku umila kwartet smyczkowy, podczas tego eleganccy kelnerzy wiozący na czteropoziomowych wózkach świeżo przygotowane kanapki, ciasteczka, tarty oraz wspaniałe desery. Centralnym punktem tej popołudniowej rozrywki jest wybór tradycyjnych herbat.

 

ZOBACZ »

 

Przykładowe menu - mogą się różnić ze względu na destynację i porę roku.